Kaffebox.no testet ut


Kaffebox

Kaffebox.no tilbyr kaffeabonemment eller kaffeposer sendt hjem til deg i postkassen. Hver måned kan man velge å få tilsendt mellom 250g og 1,5kg enten filter- eller espressokaffe. For filterkaffe tilbys hele bønner samt ferdigkvernet for Aeropress, V60, filter eller presskanne. Minstepris er NOK 139 per mnd.

http://www.kaffebox.no

Jeg testet abonnementet deres i tre måneder og fikk tilsendt én ny kaffepose à 250g hver måned med hele bønner. For meg var det interessant i hovedsak av tre grunner. Jeg liker de fleste typer kaffe og har ingenting imot å få tilsendt en tilfeldig kaffesort. Esken inneholder i tillegg til kaffeposen et beskrivende ark som gir mye informasjon om kaffen man kjøper. Informasjon som ikke er like lett tilgjengelig selv når man kjøper den direkte av mikrobrenneriet. Ikke minst var det kaffebrennerier utenfor Oslo representert i utvalget man kunne få tilsendt fra.

Kaffebox ark

Konseptet er antakelig spesielt interessant for de som ikke er like heldig som meg, og bor midt i Oslo i nærheten av mange av de mikrobrenneriene som er representert.

Det finnes flere liknende konsept. Prisene er nokså like, men abonnementypene varierer. En annen nettbutikk som tilbyr noe liknende er:

http://www.kaffeposen.no

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s