Contact me

You may contact me on e-mail: andershusa (at) gmail (dot) com

You can also find me on FaceBook, TwitterInstagram, TumblrFoursquare or Yelp.

Snapchat: andershusa

Advertisements

5 thoughts on “Contact me

 1. Hei, jeg studerer journalistikk og skal skrive eksamensoppgave om bedrifters bruk av sosiale medier, med fokus på bedrifter i Nord-Troms. Jeg har lest om din masteroppgave på Handelshøgskolens sider der de viser til at du konkluderer (blant annet)med at her ligger det et stort potensial for bedrifters markedsføring. I Nord-Troms er det ikke så mange bedrifter som bruker sosiale medier, noen få er i startfasen (reiselivsbedrifter). Jeg skal skrive blant annet om en vekst-bedrift, Skjervøy Asko, som nær sagt har hoppet i det (facebook). Som jeg har forstått det skriver du i oppgaven din at fallhøyden for bedrifter kan være stor dersom verktøyet misbrukes. Kan du si noe mer om dette da jeg skal skrive om bedrifter som nøler og som er i startfasen til bruk av sosiale medier? Håper du har anledning å svare, vennlig hilsen Liv Reidun Olsen, Kvænangen.

  Like

 2. Det er flere ting som kan være misbruk:

  – å utgi seg for noen man ikke er, altså skjule sin identitet og/eller intensjon. Jamfør #Wimpgate på Twitter hvis du kjenner til den saken, hvis ikke kan du søke den opp på search.twitter.com.
  – å bruke sosiale medier som en tradisjonell enveis reklamekanal hvor man bare spyr ut informasjon i stedet for å delta i samtaler, svare på henvendelser etc. Det er fremdeles mange bedrifter som bruker Twitter på denne måten, men heldigvis er det mange gode eksempler også. Netcom er et av dem.
  – å oppføre seg dårlig, å være uhøflig, slenge dritt og krangle. Det er mange gode eksempler på politikere som har gjort dette. Alle som representerer en bedrift i sosiale medier bør tenke på hvordan de oppfører seg.

  Ellers kan du laste ned hele oppgaven min her på bloggen.

  Like

 3. Pingback: clinici stomatologice

 4. Hei Anders, fikk høre om deg via Dreamjobbing og Jørn Lie fra Vaaghals. Vi får besøk av et dansk TV- team som har fokus på den nordiske kjøkken og er på jakt etter en food wirter/food critics. Kan du hjelpe oss med det? TV- teamet er I oslo 29- 30/7.
  Hilsen Annett/ VisitOslo

  Like

  • Hei Annett. Så hyggelig. Jeg hjelper gjerne. Har for øvrig vært i kontakt med din kollega Katrine om slikt allerede. Du når meg best på andershusa (at) gmail (dot) com. Mvh Anders

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s